Pampertaarten

Pampertaarten zijn een ideaal geschenk voor een babyborrel of een kraambezoek!

Vanaf heden kunt u bij Doopsuiker Geoffrey in Brugge terecht om uw originele pampertaart te bestellen. Een pampertaart kan bij ons worden besteld in verschillende prijscategorieën waardoor ze geschikt is voor ieders budget.

De pampers die gebruikt worden bij het maken van onze pampertaarten zijn de originele van het gelijknamige merk Pampers. Dit zorgt er voor dat u steeds bent verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Bovendien kan uw pampertaart worden afgewerkt met verschillende leuke hebbedingetjes.

Denk hierbij niet alleen aan sokjes en slabbetjes, maar ook aan leuke en schattige knuffels of knuffeldoekjes. Ook een spaarpot, verzorgingsproducten en bijvoorbeeld een fles Champagne behoren tot de mogelijkheden. Kom onze pampertaarten snel ontdekken in onze winkel in Brugge!

« 1 van 3 »

Een pampertaart bestellen op maat van uw wensen?
Moet u binnenkort op kraambezoek en heeft u er werkelijk geen idee van welk geschenkje u mee kunt nemen? In dat geval is er voor kiezen om een pampertaart te laten maken bij Doopsuiker Geoffrey in Brugge altijd een interessante keuze! Al onze pampertaarten zijn een streling voor het oog en daarnaast kunt u ze aankopen tegen een zeer voordelige prijs. Dat is echter nog niet alles, want een pampertaart ziet er niet alleen leuk uit, daarnaast is het ook nog eens een zeer praktisch geschenk. Jonge ouders dienen voor hun kindje een behoorlijke hoeveelheid pampers aan te kopen en dat kan aardig wat geld kosten. Door een pampertaart te schenken beschikken de ouders meteen over een groot aantal pampers om hun kindje mee te verschonen!