Presentatiestukken
afbeelding-presentatiestukkenHet presentatiestuk voor uw doopsuikers is gratis ter uwer beschikking tot 8 weken na de bevalling of tot na de babyborrel. Indien u het presentatiestuk langer wenst te houden is dat mogelijk tegen een kostprijs van € 1,25 per extra week. U dient er wel rekening mee te houden dat dit uitsluitend geldig is wanneer u er voor kiest om uw doopsuikers eveneens bij Doopsuiker Geoffrey te bestellen. Naast allerhande klassieke presentatiemanden is het bij Doopsuiker Geoffrey eveneens mogelijk om te kiezen uit allerhande moderne presentatiestukken. Zo heeft u de keuze uit diverse staandertjes, leuke houten kastjes, een koffer, etc.

Snoepmachine als presentatiestuk
Bent u op zoek naar een originele manier om uw doopsuiker te presenteren aan familie en vrienden? Dan heeft Doopsuiker Geoffrey de oplossing voor u! Vanaf heden kan uw doopsuiker immers gepresenteerd worden in een heuse snoepmachine.

Wenst u graag meer informatie over de verschillende presentatiestukken die door Doopsuiker Geoffrey worden aangeboden? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op of spring eens binnen in onze winkel.